juni 19, 2017
Seavsat Racing steunt ook een goed doel, u ook?

Share to Serve wordt gevormd door Arlette de Boer uit Urk en Jacolien Roelofsen uit Harderwijk. Ze hebben elkaar ontmoet in 2011 op een zakenreis voor vrouwen van MAF (Mission Aviation Fellowship). Ze hebben daar ontdekt dat zij dezelfde interesses hebben en ook dat ze goed de handen uit de mouwen kunnen steken.

Jacolien:
"Wij proberen waar mogelijk meteen hulp te bieden en daarna de projecten te blijven volgen en of begeleiden. Daarnaast vinden wij het prettig om samen te reizen om nieuwe werelden en culturen te ontdekken en te ervaren hoe de leef omstandigheden zijn van andere vrouwen en kinderen."

Doel
Delen om te dienen: wat betekent dit in de praktijk? Zij zetten ons in voor kleinschalige projecten, waar dan ook ter wereld, die gebaseerd zijn op de ondersteuning van moeder en/of kind.
Iedereen heeft recht op een schoon bed, eten en hygiënische leefomstandigheden en onderwijs. Ze bezoeken zelf regelmatig deze projecten om de situatie ter plekke te toetsen.

Sponsoring
Om deze projecten te ondersteunen is uw bijdrage van harte welkom.

De projecten die Share to serve geselecteerd heeft kunnen vaak onderverdeeld worden in op zichzelf staande subprojecten. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat of dat het gebruikt wordt op de plek waar het het meest nodig is. De stichting is klein en transparant. Dankzij de directe contacten ter plekke komt uw gift geheel ten goede aan het project. Vanzelfsprekend zijn kleine giften ook welkom.

Adres:
Klifkade 1, 8321 KA Urk, Nederland

Bank:
NL78ABNA0415311446
Emailadres: